Przemek napisał(a):Akurat co do wzdęć, to nie znalazłem żadnej prawidłowości i nic mi nie pomaga - sport/dieta/ulgixy/leki/grzybki tybetańskie/harry poter/diabolo/pozytywne myślenie :) - ale po nowym roku chcę się wybrać do Pana Witolda Ziemniaka, bo z badania mykologicznego wyszła mi Candida Albicans, a z tego, co wiem, to ona też ma swoje 3 grosze dorzucać do kwestii wzdęć, także mam nadzieję, że w nowym roku przynajmniej to dziadostwo uda mi się wybić i coś się zmieni
Przemek napisał(a):Ponoć jest znanym specjalistą od flaków
klusulka napisał(a):Powiedzcie mi czy to możliwe żeby mieć IBS a nie inną chorobę i odczuwać wzdęcia od rana do wieczora dosłownie po wszystkim, a od razu zaznaczam, że staram się jeść zdrowo i lekko w miarę możliwości.
???
Jak sobie pomyślę ,że będę tak miała już zawsze to mam ochotę krzyczeć!!!!!!!
Jacek napisał(a):U mnie pojawiają się takie same wzdęcia. W ciągu dnia objętość brzucha rośnie mi o kilka centymetrów (dlatego muszę nosić luźne spodnie i pasek z płynną regulacją) bez względu na to co zjem. Nawet wypicie szklanki wody powoduje wyraźne wzdęcie. I nic na to nie mogę poradzić. Oczywiście leki typu Espumisan są bezużyteczne.
Powrót do Zaparcia, wzdęcia, biegunki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 2 gości