Niestety jestem więcej niz pewna, że Diohespan spowodował u mnie problemy jelitowe. Po odstawieniu problemy minęły. Oczywiście teraz jestem jeszcze na etapie dochodzenia do siebie (nadal dłużej mi to zajmuje niż zdrowej osobie) ale chodzę do łazienki w granicach normy. Przez dolegliwości jelitowe sprawa hemoroidów się nasila więc ciężko mi powiedzieć jakie normalnie efekty by przyniosło ale mimo wszytsko coś mogę o preparacie powiedzieć. Musze przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Mimo wszystko mam wrażenie, że nastąpiła drobna poprawa, a przecież czułam się gorzej! Zdecydowanie uważam, że choćby i z tego powodu mogę polecić dalej.
Powiem jeszcze, że w celu uniknięcia efektu nocebo staram się nie czytać efektów ubocznych na ulotkach kiedy zamierzam coś wypróbować (ostatnio czasem to robię ze względu na dyskusje na forum
). Zazwyczaj daję do przeczytania chłopakowi i on ewentualnie pilnuje tego co się ze mną dzieje
Tak było w przypadku Sulpirydu, jak również teraz. Niestety jestem dość delikatną osobą i zazwyczaj dotyczą mnie wszystkie efekty uboczne ;/