przez nu_ala » 7 paź 2013, o 20:56
Witam,
czy możecie polecić jakiegos konkretnego lekarza w Warszawie (raczej prywatnie bo nie dam rady czekac pol roku na wizyte) który jest w stanie przepisać Xifaxan?
Ja kiedyś, ok.rok temu, brałam go przez tydzień, w czasie trwania kuracji bez zmian, ale potem przez tydzień czułam się bardzo dobrze. Niestety potem problemy wróciły. Myślałam, że to oznacza ze nie działa i zaczelam chodzic po innych lekarzach, przyjmowac mnostwo roznych lekow...ale nic nie dało efektu. Miałam wrażenie że po Duspatalinie kiedys czulam sie dobrze przez jakis czas,ale po oczyszczeniu do kolonoskopii problemy wrocily i juz nigdy nie było dobrze:( tylko lekarze mowili ze to niemozliwe ze mialo to jakis wplyw..no coz..
A teraz czytam, że ludzie biorą Xifaxan non-stop albo chociaz pare tygodni bo inaczej nie działa. Także może bym spróbowała jeszcze raz, tylko problem w tym że ciężko znaleźć lekarza który jest w ogóle świadom istnienia tego leku i go chętnie przepisuje (i więcej niż na tydzień, bo tamten lekarz chciał aby do niego co tydzień przychodzić, a to przecież potraja cenę leku).
Troche sie boje ze wybije mi moja flore bakteryjna o ktora tak pieknie dbam wlasnie Colonem C(nie widze jakiejs szczegolnej poprawy, ale to raczej lek na zaparcia a nie biegunki/wzdecia tak jak u mnie). No ale tonący brzytwy..itp..