Witam. Długo zwlekałem czy napisać ten temat, bo sam nie mogę uwierzyć do tej pory i nie chcę dalej uwierzyć, że moje problemy się skończyły
Przez prawie 8 lat chodząc od lekarza do lekarza słyszałem tylko "To zespół jelita drażliwego i musi Pan z tym żyć", "To nic wielkiego, dużo osób na to choruje" itp. bzdety. Nigdy się z tym nie pogodziłem i postanowiłem, że lekarze się mylą i wyzdrowieję. Codziennie czytałem, aż w końcu połączyłem całą zdobytą wiedzę w całość i wyzdrowiałem
Lekarze uważali to za IBS, ale nie wiem czy do końca to jest to co mówili. Moje byłe objawy to: Biegunki co najmniej trzy - codziennie niezależnie od dnia i pogody- przy nerwach problem jeszcze bardziej się nasilał (jedynie w porach nocnych czasami kał był normalny, podobno taki objaw towarzyszy IBS), Bóle brzucha-ciągłe uczucie bólu. Wzdęcia-gazy po zjedzeniu i wieczne przelewanie się treści pokarmowej. Zgaga-uczucie "piekielnego przełyku". To by były te najważniejsze objawy które bardzo utrudniały mi życie. Podzieliłem się tą informacją na forum, bo wiem że jest sporo osób z takimi problemami jak ja i na pewno potrzebowali by w końcu usunąć ten problem. Sam chętnie spotkałbym się z kilkoma osobami osobiście i sprawdził czy mój sposób był tylko jedynym przypadkiem lub fartem, a osoby które się ze mną spotkają dostaną coś dzięki czemu ja wyzdrowiałem
Oczywiście bezpłatnie. Jak ktoś chętny zapraszam do mnie osobiście i porozmawiamy przy herbatce