pablos3744 napisał(a):Frozen- Karma wraca pamiętaj. Nie chcesz się podzielić ,,wyzdrowieniem" Ok. To nie zawracaj głowy nie rób zbędnych nadzieji nie wierze w Twoją dobro duszność że za darmo jak piszesz pomożesz. Gdybyś miał recepte na wylecznie na pewno byś Ją umieścił Ja na pewno bym tak zrobił bo przecież każdy wie jak się na codzień czujemy.Możesz powiedzieć- Masz pretensje. Mam bo to takie Twoje posty są jak- Mam chleb Ty jesteś głodny ale nie dam Ci go spożyć ponieważ musimy się spotkać a nie moge Ci go podwieść mimo że nie możesz wyjść z domu a Ja mogę.
Bonsai napisał(a):Frozen juz Ci mowie jakie beda wyniki Twoich "testow".
Komus moze pomoze, komus moze odrobine bedzie lepiej, na kogos na pewno nie podziala - tak jak ze wszystkimi dotychczasowymi sposobami. Twoje testy/rozmowy nie maja sensu bez naukowego podejscia. Przypomina mi to sposob na zarobek sloneckiego i innych tego typu naciagaczy.
Dam sobie reke uciac ze nie odkryles cudownego sposobu na wyleczenie wszystkich z ibs, poniewaz nie jest to specyficzna choroba a przyczyn objawow moze byc wiele. Wszyscy na tym forum dzielimy sie swoimi sposobami na poprawe samopoczucia - tylko Ty wyskoczyles z podejsciem jak bys znalazl swietego grala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 0 gości