Dziękuję za namiary.
Odnośnie Piotra Gietki byłem kilka razy i stanowczo nie polecam, tym bardziej że jak sam się przyznał podczas mojej wizyty - sam ma objawy jelita drażliwego.
Wykonywał u mnie gastroskopię - opisując mi jej wyniki nie wiedział czym była biała plamka w moim przełyku i nie przejął się tym szczególnie. Zignorował moje kilkukrotne sugestie że mogę mieć pasożyty bo wiele objawów pasuje i chciałbym się przebadać w tym kierunku - przekonywał mnie że tych pasożytów nie mam. Jak się okazało dwa lata później - miałem pasożyty (lamblie i blastocystozę), od 10 miesięcy z nimi walczę, jest co raz lepiej i jest duża szansa że kolejna kuracja lekami którą będę brał za ok 2 tygodnie znacząco poprawi mój stan zdrowia - a może i wyleczy w 100% z biegunek bo wzdjęcia i gazy już wyeliminowałem - gastrolodzy u których byłem, chyba by powiedzieli że to abstrakcja.
Jego leczenie polega na przepisaniu Ziridu (nie wiem po co?), Xifaxanu, Debridat itp.
To on zalecał mi branie Loperamidu na noc (i tutaj też pojawia się duzy znak zapytania - co po na noc?).