mimi20 napisał(a):Co sie okazalo moje jelitka sa calkowicie zdrowe, kompletnie nic zlego i wszystko jest tak jak powinno byl. Jestem w szoku bo tego sie nie spodziewalam. Gastroskopia 2 lata temu tez wyszla dobrze, jedynie zmiany nadzerkowe a helicobakter ujemny. Moje pytanie - to oznacza ze to na 100 proc zespol jelita drazliwego?
Jar0 napisał(a):Dasz radę Ja miałem 4 kolonki w ciągu niecałego roku, da się? Da. Dwie miałem w znieczuleniu a dwie bez. Te bez też dało się wytrzymać tym bardziej, że badanie zazwyczaj przebiega sprawnie i szybko
Swoją drogą mój stan powoduje, że też myślę o kolejnej...
mimi20 napisał(a):I pytanko jeszcze do was, czy bierzecie jakies tabletki na gazy jelitowe wzdecia itp? ulgix max np? espumisan? moimi najgorszymi objawami sa wlasnie te przypadlosci no i ze samopoczucie rano i w nocy. z rana slabe biegunki. i drugie pytanko jaką diete stosujecie? jakie moge jesc rzeczy aby zmniejszyc te wszystkie objawy gazow, wzdec. Chodzi mi o konkretne produkty i tez jakie posilki mozna przygotowywac. Wiem ze te pytania powinny byc w innych dzialach ale prosze o odp. pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 0 gości