MoviPrep jest to zupełna nowość , ja dostałem ten lek do czyszczenia przed kolonką ,jesst ok o smaku cytrynowym , wypiłem go tylko 2 litry , jest zupełnie przyjemny , kosztuje tyle co Fortrans , a jest zupełnie znośny w smaku , ja leczę się prywatnie u dobrego Gastrolologa i Pani doktor przepisała mi go przed kolonką , spytajcie swoich lekarzy o ten lek ,. Oczywiście wyniki hist-pat nic nie wykazały czuję się już zupełnie normalnie , stosowałem
debretin przez trzy miesiące , wszystko powoli się wycisza, po kolonoskopii lekarka powiedziała , że spróbujemy to jeszcze przeleczyć specjalny lekiem który podobno kosztuje ok. 200 zł , stosuje się przez 7 dni raz na trzy miesiące , zobaczymy może , uda się zupełnie bez leków , bo już jest coraz lepiej , wiem dlaczego , ponieważ po kolonoskopii która niczego nie wykryła , wróciła do mnie świadomość , że jestem zdrowy i to dało mi siłę do dalszej walki z kiszkami . Podkreślam leczę się u lekarki do której prywatnie czeka siię 3 miesiące , ludzi z zagranicy się do niej zapisują , jestem ze Szczecina jak ktoś chce to podam namiar . Zobaczcie sami ,że żaden z Waszych lekarzy nie doradził Wam choćby tego nowego leku na przeczyszczenie , nie powiem kolnka nie była dla mnie przyjemna , ale jak nic nie wyszło to wróciły zdrowe zmysły o stanie mojego zdrowia . Pozwalam sobie już na browarek , czekoladkę i wszystko jem , czasem mam tylko rano lekkie parcie na stolec , które mija po ok. dwóch godzinach , i dzień jest potem na pełnych obrotach . LUDZIE PAMIĘTAJCIE , TRZEBA LECZYĆ SIĘ U DOBRYCH LEKARZY , MOJA LEKARKA MA PONAD 60 LAT , JEST MEGA DOŚWIADCZONA , I SKORO POWIEDZIAŁA O PRÓBIE LECZENIA TZN. JESTEM JUŻ NA FINISZU , a było bardzo ciężko , bardzo , nudności , wzdęcia , gazy , przelewanie , ból głowy ogólne zmęczenie , ból brzucha , biegunki , masakra ogólna gastro i kolono nic nie wyakazały , Pozdrawiam , Na temat leku MoviPrep , poczytajcie opinie w necie . Po co się mordować Fortransem , pamiętajcie o lekarzach , aha MoviPrep jest to lek Belgijski , a Fortrans Polski .