Pomyślałem sobie, że może warto zawrzeć jakieś znajomości z okolicznymi ludźmi, którzy rozumieją sprawę, pogadać, wymienić informację, doświadczenia itp.

Czekam na zgłoszenia =)
Czekam na zgłoszenia =)

pietre napisał(a):Ja jestem Wlkp, a w Poznaniu mam brata. Jednak nie odwiedzam go za często, bo wiadomo....
 Ja bywam jeszcze w okolicach Kalisza.
Ja bywam jeszcze w okolicach Kalisza.

Obiecano mi dać moda, a wtedy bym zrobił jakiś dział czy coś takiego, o ile uprawnienia moda na to pozwalają.
Obiecano mi dać moda, a wtedy bym zrobił jakiś dział czy coś takiego, o ile uprawnienia moda na to pozwalają.

Co do tematów lokalnych, to myślę, że warto byłoby się zastanowić jak miałyby one funkcjonować. Zastanówcie się proszę, czy lepiej zrobić osobną kategorię (jak to zaproponowała flower), czy wrzucać to do kategorii Wolne rozmowy, ale ja chyba też byłby za kategorią "Spotkania" (czy coś w tym stylu)
Co do tematów lokalnych, to myślę, że warto byłoby się zastanowić jak miałyby one funkcjonować. Zastanówcie się proszę, czy lepiej zrobić osobną kategorię (jak to zaproponowała flower), czy wrzucać to do kategorii Wolne rozmowy, ale ja chyba też byłby za kategorią "Spotkania" (czy coś w tym stylu)  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 1 gość