Oto niektóre z opinii, jakie spotkałem w sieci.
Teraz piję krople iberogast, na mnie działają dobrze, po dwóch tygodniach stosowania poczułam pierwsze efekty - bellissa
Ostatnio czuję się lepiej - zazywam rano przed jedzeniem Iberogast i/lub wodę z sokiem z cytryny naczczo. Wydaje się, że to mi pomaga, organizm lepiej funkcjonuje i rzadziej mam 'ataki' - na razie tylko raz ostatnio i było lepiej niż zwykle tzn. dało sie wytrzymać. - espera
Picie wszelkich herbatek, branie lekow nie pomagalo. Bylo źle, do momentu aż wyprobowalam IBEROGAST. Jest to dosyć nowy preparat na rynku-ziolowy w postaci kropelkowej, wiec podeszlam do niego niezwykle sceptycznie. Jednak o dziwo te ziolka mnie uratowaly-zero wzdęć, wyproznianie raz dziennie (czasami zdarza sie niepelne, ale to rzadko). Nawet odstawilam juz Colon-c bez ktorego kiedys nie moglam sie wyproznic. Jak dla mnie preparat-CUD i polecam wszystkim goraco. - Nelllcia
Biorę Iberogast od kilku dni i pomaga na wzdęcia i skurcze, niestety na zaparcia nie pomaga. - czarnaasia
ja tez pije iberogast....ale wystarcza mi nawet ta wieksza buteleczka na bardzo krotko...mysle ze tydzien to maks......nie wiem jak to mizliwe biore 3 x dziennie po 20 kropli.Mozna zdankrutować...u mnie ta wieksza butelka kosztuje 43 zł. - TsaiNu
To opinie znalezione w sieci. Same pozytywne, bo na te neutralne i negatywne jeszcze nie trafiłem.